SOUTĚŽ o fantasy knihu DCERA ČARODĚJNICE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o fantasy knihu DCERA ČARODĚJNICE - www.chrudimka.cz

Je jaro roku 1628. Mladá Bess Hawksmithová vidí jak se tělo její matky houpe na Stromě oběšenců. Ví že ji před stejným osudem může zachránit jen jeden muž Gideon Masters čaroděj. Také ví že za jeho pomoc zaplatí vysokou cenu.

Anglie současnost. Elizabeth žije tichým životem. Celá staletí strávila o samotě. Po celou tu dobu se stěhovala z místa na místo přežila morové epidemie války a také žal jejž nesmrtelnost přináší. Její osamělost ukončí až přátelství s mladou dívkou jménem Tegan. Elizabeth dobře ví proč zůstává celá staletí uzavřená ale přátelství Tegan ji obměkčí a Elizabeth se dívce otevře a začne ji učit řemeslu přírodních čarodějnic.

Ale Gideon je stále na lovu. Nezastaví se před ničím. I po staletích míní získat Elizabethinu duši. A teď už Bess nebojuje jen za sebe: teď musí ochránit dívku kterou začala milovat jako vlastní dceru.



„Jmenuji se Elizabeth Anne Hawksmithová
a je mi tři sta osmdesát čtyři let.
Jestli mne vyslechnete povím vám příběh o čarodějnicích.'

Tento román vřele doporučujeme všem čarodějnicím i čarodějům.

Chcete-li vyhrát fantasy knihu DCERA ČARODĚJNICE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výhra: 3x Fantasy kniha DCERA ČARODĚJNICE

 

Datum ukončení soutěže: 13.7.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace