SOUTĚŽ o vstupenky na Léto s Rychtářem - Škwor Harlej Dymytry - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na Léto s Rychtářem - Škwor Harlej Dymytry - www.chrudimka.cz

15. července 2017 - Hlinsko v Čechách

Tradiční červencový koncert Léta s Rychtářem opět nabídne to nejlepší z české rockové scény.

Do amfiteátru hlineckého pivovaru se vrátí osvědčená trojice ŠKWOR Harlej a Dymytry. Samozřejmě program doplní další hosté mezi prvními potvrzenými je CITRON a hlinecká legenda METAL JAN.

Škwor právě dokončuje veleúspěšné tour Hledání identity a na léto samozřejmě plánuje pokračování na open air koncertech s písněmi jako Síla strajech vín Sraž nás na kolena nebo Mý slzy neuvidíš a dalšími.

Večerem budou znít také další notoricky známé hity jako Pověste ho vejš Přirození Svařák Život je krátkej Strážná věž Už couvám a další doplněné o novinkové písně ostatních interpretů.

Opět pro vás bude připraveno parkoviště zdarma za amfiteátrem hned u zadního vstupu velkokapacitní stany a výběr piv Rychtář.

Chcete-li vyhrát vstupenky na Léto s Rychtářem - Škwor & Harlej & Dymytry odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 7.7.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace