Soutěž o slevu 100 000 Kč na kuchyně - www.gorenje.cz

Soutěž o slevu 100 000 Kč na kuchyně - www.gorenje.cz

Plánujete si pořídit novou kuchyni nebo už ji od nás máte? Pro všechny kteří si od 1. ledna do 31. října 2017 koupí nebo již koupili novou kuchyni od gorenje máme skvělou šanci zúčastnit se soutěže a získat slevu 100 000 Kč z ceny zakoupené kuchyně. Další dva ocenění získají malé domácí spotřebiče v celkově hodnotě 18 980 Kč.

Zkuste si odpovědět na otázku: Co máte na své kuchyni nejraději? Jsou to chvíle s rodinou když ráno začínáte nový den společnou snídani? Nebo je to barva a styl kuchyně který obdivuje každý kdo do vaší kuchyně zavítá? Chtěli bychom vědět jak se ve vaší kuchyni cítíte jak si ji užíváte a jak kuchyně dotváří váš domov.

Co musíte udělat

Natočte krátké video s tématem „Co mám na své kuchyni gorenje nejraději' a pošlete nám jej podle návodu v části Průběh soutěže. Můžete se svou rodinou zahrát krátkou scénku nebo nám jen na videu popsat a ukázat co vás na kuchyni nejvíce těší. Pokud teprve čekáte na montáž vaší kuchyně pak nechte rozehrát vaši fantazii a představte si že již ve své kuchyni opravdu jste.

Délka videa: maximálně dvě minuty
Možné formáty videa: mov mpeg4 mp4 avi wmv mpegps flv 3gpp WebM


Průběh soutěže

Soutěžní videa můžete posílat od 15. května do 31. října 2017. Video pošlete prostřednictvím portálu Úschovna: www.uschovna.cz/poslat-zasilku na e-mail soutez@gorenje.cz. Poté vyplňte formulář na této stránce v němž vyjádříte svůj souhlas se soutěžními podmínkami. Při poslání zásilky i ve formuláři budete vyplňovat svou e-mailovou adresu použijte prosím na obou místech stejný e-mail.
Poté odborná porota vybere nejlepší videa která budou 7. listopadu 2017 publikována na YouTube kanálu KUCHYNĚ gorenje. Do 21. listopadu 2017 bude možné pro jednotlivá videa hlasovat za pomoci Líbí se mi palec nahoru. První místo v soutěži vybere naše odborná porota z těch videí které získají minimálně 30 Líbí se mi druhé a třetí místo získají videa která budou mít nejvíce Líbí se mi. Soutěž bude vyhlášena 22. listopadu 2017.

Úplná pravidla a podmínky soutěže naleznete zde.

Co můžete vyhrát

1. místo: poukaz na slevu z ceny kuchyně značky gorenje v hodnotě 100 000 Kč
2. místo: kuchyňský robot MMC1500BK v hodnotě 11 990 Kč
3. místo: víceúčelový mixér BPC2B v hodnotě 6 990 Kč

 

Datum ukončení soutěže: 31.10.2017

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace