SOUTĚŽ o turistického průvodce - VIETNAM z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o turistického průvodce - VIETNAM z řady Rough Guides - www.chrudimka.cz

Nový celobarevný průvodce zemí která v současnosti prochází neuvěřitelnými změnami.

Vietnam je fascinující zemí kterou charakterizuje dramatická minulost bohatá kultura rozmanitost místních zvyků a vynikající kuchyně ale také drsné křivky zelených horských hřbetů a hebká náruč Jihočínského moře.

Navštivte hlavní město Hanoj kde na vás dýchne historie; Ho Či Minovo město které je centrem obchodu a současně největším vietnamským městem. Vydejte se k rozlehlým deltám Mekongu a Rudé řeky které jsou proslulé svými rýžovými políčky a farmáři v charakteristických kónických kloboucích které jsou snad nejtypičtějším symbolem Vietnamu. Seznamte se s etnickými menšinami odlehlých horských oblastí severního a centrálního Vietnamu které zaujmou svými pestrobarevnými kroji starobylými zvyky a zajímavou architekturou. A rozhodně si nenechte ujít ani východ či západ slunce v zátoce Ha Long z jejíž hladiny se dramaticky zvedají úžasné vápencové útvary které dodávají celému místu fantaskní ráz.

S přepracovaným a aktualizovaným průvodcem Rough Guides plným fotografií map informací a rad vám nic neunikne naopak cestu si náramně užijete.

Z prestižní britské řady Rough Guides.

Chcete-li vyhrát turistického průvodce z řady Rough Guides - VIETNAM odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 16.6.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace