SOUTĚŽ o vstupenky na AVIATICKOU POUŤ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o vstupenky na AVIATICKOU POUŤ - www.chrudimka.cz

O víkendu 3. a 4. června 2017 se na pardubickém letišti uskuteční již sedmadvacátý ročník Aviatické pouti. Letošní ročník opět nese podtitul „Hvězdy na obloze' a opět se představí řada historických letounů poháněných hvězdicovými motory. Bezesporu největší lahůdkou i co se týká rozměrů se stane legendární americký čtyřmotorový dopravní letoun Lockheed L-1049 Super Constellation.

Poprvé se v historii Aviatické pouti představí světová akrobatická skupina Breitling Jet Team na československých proudových letounech Aero L-39 Albatros.

Nebyla by to Aviatická pouť aby v jejím programu chyběly komponované letecké a pozemní scény. Mezi ty divácky nejatraktivnější patří ty z období první světové války.

Chybět nebude ani tradiční pestrý pozemní program s řadou ukázek a rozmanitých aktivit pro děti.

Více informací o aktualitách z připravovaného programu lze získat na stránkách www.AviatickaPout.cz.

Chcete-li vyhrát vstupenky na letošní AVIATICKOU POUŤ v Pardubicích odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 30.5.2017

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace