SOUTĚŽ o ceny k závodu generací POD MÁJOVÝM NEBEM - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o ceny k závodu generací POD MÁJOVÝM NEBEM - www.chrudimka.cz

13. května 2017 - Resselovo náměstí v Chrudimi

Zveme všechny kteří si chtějí užít krásný májový den plný běhu a aktivní pomoci druhým na závod „Pod májovým nebem' konaný 13. 5. 2017 na Resselově náměstí v Chrudimi. Nezmeškejte skvělou příležitost zapojit se do unikátní běžecké akce setkat se se známými sportovci a prohlédnout si historické centrum královského věnného města! Poběžte s námi vstříc lepšímu životu budoucích generací.

Cílem běžeckého závodu „Pod májovým nebem' je svým výtěžkem podpořit organizaci ACET ČR z. s. která oslovuje mladé lidi studenty ZŠ i SŠ a pomáhá jim s orientací v rizikových životních situacích. V dnešním světě se děti setkávají s novými nástrahami jako je kyberšikana netolismus a skrytá nebezpečí internetu. Získané finanční prostředky budou použity na rozšíření pracovního zaměření organizace ACET ČR a jejího preventivního programu „…………………..'. odpověď naleznete na webu akce A proč svým pohybem podpořit zrovna tento program? Protože prevence má smysl!

Závod „Pod májovým nebem' je otevřený pro všechny kteří chtějí svou registrací pomoci budoucím generacím a získat nezapomenutelný zážitek. Zájemci se mohou zúčastnit hlavního závodu na 10 km nebo hobby závodu krátkého 16 km. Každý účastník navíc dostane pamětní medaili a elektronický účastnický diplom kterým bude moci svou účast a radost snadno sdílet s přáteli. Pro všechny účastníky hlavního závodu je připravena i hodnotná sportovní čelenka s motivem závodu.

Závodní brány se všem běžcům otevřou v centru města Chrudim 13. 5. 2017 v 10 hodin. Jejich prezence a vyzvednutí startovních čísel bude probíhat od 10:30 v prostoru Resselova náměstí. Trocha zeleně kde se bude možné rozcvičit na oba závody se nachází v prostoru Klášterních zahrad. Ke startu se účastníci hobby závodu připraví na Resselově náměstí v 13:30 a běžci v hlavním závodě v 15 hodin. Vyhlášení vítězů obou závodů bude v 18 hodin.

Tato unikátní běžecká akce bude během celého dne navíc doprovázena kulturně-sportovním programem. Věříme že si každý účastník i fanoušek závodu z propojení běžeckého dne zdravého životního stylu sportovního myšlení a multigeneračního setkání odnese nezapomenutelný zážitek.

Soutěžní odpověď i veškeré informace přihlášku a harmonogram celé akce naleznete na
webových stránkách www.pmn2017.cz
nebo facebookovém profilu závodu „Pod májovým nebem' https://www.facebook.com/PMN2017.

Chcete-li vyhrát ceny k závodu generací POD MÁJOVÝM NEBEM odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 10.5.2017

Kategorie: Sportovní věci


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace