SOUTĚŽ o kuchařku VÝVARY Mladá Fronta - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kuchařku VÝVARY Mladá Fronta - www.chrudimka.cz

Objevte zázračné schopnosti obyčejného vývaru který posiluje kosti napomáhá regeneraci lidského těla a je jedním z nejvýživnějších jídel na světě. Vývar je koncentrovaný elixír chuti a zdraví bez kterého se při vaření prostě neobejdete. Dlouhodobě slaví úspěch v kuchyních celého světa a zároveň v sobě pojí kouzlo dávných let s vědecky podloženými fakty o výživě moderní doby. Vývary jsou nadčasové; procházejí kulturami generacemi a staletími a ať je znáte pod jakýmikoli názvy nic zdraví prospěšnějšího nenajdete.

Kuchařka nabízí recepty na deset základních vývarů z masa ryb i zeleniny. Přečtěte si jaké jsou jejich nutriční výhody a pak je s knihou krok za krokem uvařte! Navíc obsahuje přes padesát receptů na polévky rizota omáčky a jídla založená na dušeném mase se zeleninou jejichž podstatu tvoří jeden z vývarů.

Všechna uvedená jídla lze připravit velice snadno. Recepty nevyžadují žádné zvláštní znalosti a snadno se jimi dokáží řídit i ti nejméně zkušení kuchaři a kuchařky.

Chcete-li vyhrát kuchařku VÝVARY Mladá Fronta odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 24.5.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace