Soutěž o voucher v hodnotě 100.000 Kč na nákup do Hornbachu - www.mistrkutil.cz

Soutěž o voucher v hodnotě 100.000 Kč na nákup do Hornbachu - www.mistrkutil.cz


STARTUJEME: MISTR KUTIL POSOUVÁ HRANICE KUTILSTVÍ
Slunce déšť ani vítr nic nezabrání odstartovat 7. ročníku dovednostní výzvy Mistr Kutil 2017. Stejně jako v minulém roce jsou vítáni všichni kutilové kteří se nebojí pustit do velkých projektů a nevadí jim ani pot a tvrdá dřina. Nadšenci se mohou přihlašovat od 1. dubna do 31. května na www.mistrkutil.cz. Celkem bude pět výherců kteří si mezi sebe rozdělí vouchery v součtu
za 200.000 Kč na nákup do Hornbachu.
A kdo se může přihlásit?
Výzva kutilů je určena pro všechny kteří mají šikovné ruce a dobrý projektový nápad. Rádi něco vlastnoručně tvoří a přestavují. Pokud se do práce ponoříte natolik že nevnímáte okolní svět a pila hřebíky či štětce jsou vašimi nejbližšími přáteli tak přesně vás hledáme. Možná právě vy jste novým Mistrem Kutilem.
Máte-li v plánu letos přestavět chatu zrekonstruovat kuchyň nebo postavit podzemní garáž je tato výzva dělaná přesně pro vás. Nápad i samotná realizace projektu je to co bude ve finále rozhodovat. Své projekty posílejte od 1. dubna do 31. května na www.mistrkutil.cz. Společně s přihláškou je nutné zaslat i popis toho co budete dělat. Váš projekt musí být maximálně v začátcích či v hlavě nicméně nesmí být těsně před dokončením. Důležitou podmínkou pro soutěžící je že svůj projekt musí dokončit do konce srpna 2017.
POSTOUPÍ JEN 5 NEJLEPŠÍCH
Ze všech přihlášek postoupí přímo do finále jen pět projektů. Nejhezčí na celém projektu je pocit dobře odvedené práce vlastními rukama což potvrdí každý kutil. Není ale nad to když k dobrému pocitu přidáte ještě odměnu ve formě výhry Hornbach rozdá 200.000 Kč ve voucherech na materiál nářadí a přístroje. „Přihlášené projekty z minulého ročníku nás potěšily rozsahem kvalitou a nutnou znalostí kutilů z vícero oblastí. Už teď jsem zvědavý kam se v letošním ročníku posuneme' říká jeden z porotců David Kolář marketingový ředitel Hornbachu.
Každý z 5 finalistů dostane šanci svůj projekt představit prostřednictvím několika videí a to hned třikrát. Videa budou z různých stádií projektu a kutil tak jejich prostřednictvím seznámí veřejnost se svými plány postřehy a samotným vývojem stavby. Všech pět finalistů vyhraje. Mezi sebe si rozdělí vouchery na nákup do Hornbachu. Vítěz 7. ročníku vyhraje poukázku na 100 000 Kč druhý v pořadí na 50 000 Kč třetí na 30 000 Kč čtvrtý na 15 000 Kč a pátý na 5 000 Kč. Více na www.mistrkutil.cz.

 

Datum ukončení soutěže: 31.5.2017

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace