SOUTĚŽ o strategickou karetní hru RONE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o strategickou karetní hru RONE - www.chrudimka.cz

RONE je originální česká strategická karetní hra situovaná do postapokalyptické doby plné násilí lidského neštěstí a všudy­přítomné zkázy. Do světa ve kterém se lidé snaží získat zpět své výsadní postavení poté co globální nukleární válka zničila téměř všechny výdobytky civilizace a zbyla pouze hrstka neznečištěných míst a použitelných zdrojů o které svádí nekonečné boje roztroušené skupinky přeživších.

Hráči jsou představováni kartou svého hrdiny a hrají jednotky nebo jednorázové efekty taktiky s cílem zničit všechny karty z protivníkova balíčku. Celkový počet karet v balíčku a v hráčově ruce představuje celkový počet životů hráčova hrdiny. Za každé zranění které jeho hrdina utrží musí hráč zničit kartu buď ze své ruky nebo svrchu svého balíčku. V okamžiku kdy hráč přijde o všechny své karty v ruce a v balíčku ihned prohrává hru.

Protože každá karta která je zahrána v průběhu hry představuje jeden ztracený život jsou hráči nuceni přemýšlet a zvažovat přínos každé karty. Je teď ten správný okamžik? Není lepší počkat?

Chcete-li vyhrát strategickou hru RONE odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 15.3.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace