SOUTĚŽ o kuchařku ČOKOLÁDA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kuchařku ČOKOLÁDA - www.chrudimka.cz

Pro všechny kdo mají rádi čokoládu jsou tu sladké netradiční receptyklasické i současné. Kirsten Tibballs šéfkuchaři přezdívaná australská královna čokolády' provozuje školu pro domácí kuchaře kteří chtějí ovládnout jemné umění čokolády a cukrářství. Její dlouholeté zkušenosti učitelky jí umožnily shromáždit tuto úžasnou sbírku receptů pro všechny kteří si rádi dají něco sladkého na zub a kteří chtějí ohromit své přátele a rodinu pečlivě připravenými pokrmy z čokolády. Čokoláda je vždy hlavní ingredience každého receptu.

Recepty jsou rozdělené do tří kategorií: lehké středně těžké a obtížné. Kirsten pečlivě krok za krokem popisuje celou přípravu a doprovází ji mnoha fotografiemi takže budete mít dokonalý přehled o celé přípravě. Čokoládové brownies sušenky s kokosem či malinami čokoládové koláče karamelová nebo čokoládová pěna čokoládový krém brulee mléčné čokoládové medové pralinky... To je čokoláda! Svůdná nádherná nejlepší!

Chcete-li vyhrát kuchařku ČOKOLÁDA odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 27.1.2017

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace