SOUTĚŽ o dětskou hru ŠKOLA VOLÁ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dětskou hru ŠKOLA VOLÁ - www.chrudimka.cz

Co má společného Mickey Mouse a J. A. Komenský? Jednoznačně školu hrou. Oblíbený myšák ale z učení dokáže udělat ještě větší legraci a neváhá k tomu využít i rodiče! Seznamte děti hravou formou s počty kreslením či třeba abecedou a u toho se královsky bavte.

Soubor 3 her a zábavných učebních pomůcek je ideální pro předškolní děti které se chystají k zápisu do školy bavit bude ale i prvňáčky. Hry jsou určeny pro 2 a více hráčů z nichž jeden by měl být dospělý a vést děti aby ze zábavy vytěžily maximum. Rodič nebo pedagog navíc může postupy snadno obměňovat a zaměřit se na to co dítě potřebuje procvičit. Fantazii se meze nekladou takže všechny obrázky a pomůcky můžete využít i při společném povídání nebo dalších aktivitách tak aby se vaše ratolesti rozvíjely ve všech směrech.

Balení obsahuje: 1 oboustranný herní plán 60 oboustranných karet kartonové tvary pro počítání a sestavy papírové pexeso 4 figurky 1 bodová kostka

Chcete-li vyhrát dětskou hru ŠKOLA VOLÁ odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 9.1.2017

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace