SOUTĚŽ o dětskou deskovou hru HÁDEJ HADAČI! - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dětskou deskovou hru HÁDEJ HADAČI! - www.chrudimka.cz

Pletená či látková každému vždy sluší. Když si ji dáš na hlavu zahřeje ti uši. Co to může být? Už vím!

Na herních kartičkách jsou pro děti připraveny veršované hádanky s obrázkovým řešením. Vedoucí hry neboli hádankář postupně čte jednotlivým hráčům-hadačům hádanky. Hráč který odpověděl správně si může zakrýt jednu dírku na své hrací ploše ve tvaru kousku sýra. Může hrát i jedno dítě!

Neobvyklá hra z řady KLUB PŘEDŠKOLÁKŮje určena pro 14 děti od 4 do 7 let. Každý hadač si před sebe položí hrací plochu ve tvaru kousku sýra s dírkami. Pak si poslechne hádanku obrátí kartu a zjistí jestli uhodl. Pokud ano může si žlutým kolečkem zakrýt jednu dírku v sýru. Vyhrává ten kdo jako první zakryje ve svém sýru všechny dírky. Hra rozšiřuje slovní zásobu procvičuje soustředění a učí trpělivosti hádanky je totiž třeba vyslechnout až do konce.

Chcete-li vyhrát dětskou deskovou hru HÁDEJ HADAČI! odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 25.12.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace