Soutěž pro všechny začínající spisovatele a vášnivé psavce - www.superrodina.cz

Soutěž pro všechny začínající spisovatele a vášnivé psavce - www.superrodina.cz

Baví vás psaní? Chcete jednou publikovat své knihy? Psát články do médií? Neodkládat plody svého talentu jen do šuplíku? Zlepšete svou techniku zdokonalte styl! Pracujte na sobě a třeba právě s knihou Markéty Dočekalové TVŮRČÍ PSANÍ PRO KAŽDÉHO 1. Publikaci si můžete pořídit přímo zde nebo zkusit Štěstěnu a jednu ze tří vyhrát.

Co proto musíte udělat?

Napište nám nejpozději do 14. 12. do půlnoci na e-mail admin@superrodina.cz předmět zprávy: Tvůrčí psaní odpovědi na otázky níže. Témata se týkají agentury Mám talent kterou Markéta Dočekalová vede pro začínající autory:

1 Uveďte alespoň dva tituly které byly publikovány právě díky této agentuře. Podívejte se na portál věříme že snadno naleznete úspěchy jejich klientů.

2 Která žánrová rubrika je nejvíce zastoupena u autorů jež zveřejňují své práce na webu Mamtalent.cz?

Vyhrávají tří správné odpovědi v tomto pořadí první třicátá a poslední z emailových adres doručených do 14. 12. do půlnoci. Hodně štěstí!

Pokud se také chcete podělit o své práce s ostatními popř. podstoupit služby agentury zaregistrujte se na portále. Více detailů naleznete přímo na webu.

Chcete v knize věnování? Napište si o něj!

 

Datum ukončení soutěže: 14.12.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace