SOUTĚŽ o doplňky stravy české značky JML - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o doplňky stravy české značky JML - www.chrudimka.cz

Česká společnosti JML Fitness Line s.r.o. se specializuje na výrobu dovoz a distribuci vitamínů minerálů a doplňků výživy. Snaží se aby její výrobky byly nejen vysoce kvalitními ale především účinnými doplňky stravy za velmi přijatelné ceny.

Jelikož všechny složky získává firma z farmaceuticky čistých a čerstvých přírodních zdrojů se složením dle nejnovějších vědeckých výzkumů jsou pro váš organismus komplexně využitelné. Proto i účinek vitamínů je maximální.

1. cena JML KLIUB 3000+ bal. 60+2
Komplexní vícesložkový preparát nové generace obsahující glukosamin sulfát chondroitin sulfát methylsulfonyl­methan a olej ze semen brutnáku lékařského v denní dávce pouze 2 tablet.

2. cena JML MULTIMAX POWER ENERGY bal. 90+10
Postupně uvolňující komplex rozšířený na 44 složek vitamínů minerálů stopových prvků antioxidantů obsahující i koenzym Q-10 Echinaceu ženšen a nově obohacený o rostlinné extrakty acerola Aktivin flavonoidy adaptogen Schisandra karotenoidy lykopen a lutein.

3. cena JML KARDIO Q10+ BAL. 30+4

JML Kardio Q10+ je špičkový přípravek nové generace pro ochranu organismu a podporu metabolismu. Je vhodný při stavech únavy vyčerpanosti a stresu.

Chcete-li vyhrát doplňky stravy české značky JML odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 17.12.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace