Soutěžte s Eiffel Optic o dárkový kupón v hodnotě 500-! - www.eiffeloptic.cz

Soutěžte s Eiffel Optic o dárkový kupón v hodnotě 500-! - www.eiffeloptic.cz

Eiffel Optic to není jen optika ale i e-shop se spotřebním zbožím. Vánoce se pomalu blíží a vy již určitě přemýšlíte nad vánočními dárky. Nejen že nyní může jeden z vás získat dárkový kupón v hodnotě 500- Kč ale také si u nás můžete nakoupit z pohodlí domova. Na našem e-shopu www.eshop.eiffeloptic.cz naleznete 13 sekcí s nabídkou téměř 100 000 položek a navíc s osobním odběrem zdarma na všech našich pobočkách v ČR.

A jdeme soutěžit : Mrkněte na náš již zmiňovaný e-shop www.eshop.eiffeloptic.cz a zkopírujte odkaz produktu z naší stránky který se vám nejvíce líbí. Odkaz vložte do komentáře pod tímto soutěžním obrázkem. Vybírat můžete ze všech 13ti sekcí.

Chcete být v soutěži úspěšní? Sdílejte veřejně tento příspěvek staňte se fanouškem naší stránky a vložte odkaz z našeho e-shopu do komentáře pod soutěžním obrázkem.

Výherce náhodně vybereme ze všech komentářů. Duplicitní komentáře se samozřejmě do výběru nepočítají každý soutěžící se může zařadit do soutěže pouze s jednou odpovědí. Výherce obdrží dárkový kupón v hodnotě 500- Kč který lze uplatnit na všech našich pobočkách Eiffel Optic v ČR.

Soutěž probíhá do 16.11.2016 23:59 hod. poté bude do 5ti pracovních dní výherce uveřejněný na našem profilu. Pokud se výherce nepřihlásí do 5ti dní od vyhlášení budeme vybírat dalšího.

Sledujte nás přejeme hodně štěstí : www.eshop.eiffeloptic.cz

 

Datum ukončení soutěže: 16.11.2016

Kategorie: Peníze & poukázky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace