SOUTĚŽ o deskovou hru BĚSNĚNÍ DRÁCULY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o deskovou hru BĚSNĚNÍ DRÁCULY - www.chrudimka.cz

Hrabě se vrátil!

Myslíte si že jste mě připravili o všechna útočiště jenže já jich mám víc! Po dlouhá staletí jsem je připravoval na nejrůznějších místech a čas je na mé straně. Má pomsta teprve začíná.
- Bram Stoker Dracula

Píše se rok 1898. Před osmi lety se v Londýně objevilo ztělesněné zlo. Hrabě Drákula přicestoval do tohoto města aby zde šířil své upíří prokletí. V této hrozivé snaze mu zabránila malá skupinka bohabojných lidí kterým se podařilo zmařit jeho plány a zničit jej hluboko v temných stínech hradu Drákula. Alespoň to si tehdy mysleli…

V Běsnění Drákuly se jeden z hráčů ujme role hraběte Drákuly a pod rouškou tajemství se pohybuje po celé Evropě. Vytváří další upíry a svým pronásledovatelům klade do cesty pasti. Drákulovými protivníky jsou lovci kteří musí objevit místo ve kterém se tento zplozenec pekla skrývá a zničit jej před tím než jeho nemrtví otroci ovládnou noc.

Chcete-li vyhrát deskovou hru BĚSNĚNÍ DRÁCULY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 8.11.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace