SOUTĚŽ o knihu ZE ŽIVOTA BLBKY - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu ZE ŽIVOTA BLBKY - www.chrudimka.cz

Název knihy - Ze života blbky napovídá že nemůžete očekávat hluboké ostatně ani mělké zamyšlení nad tím jak globální oteplování ovlivní život lišky polární nevyvolá diskuzi na téma palmového oleje a ani nepojednává o nuklidech štěpitelných tepelnými neutrony. Je to oddechové čtení pro ženy a pro odvážné muže kteří se nebojí nahlédnout do nepochopitelného myšlení ženy která \ví co chce\. Však Vy víte že neví co chce. Ale i tak to chce hned protože už včera bylo pozdě.

Míváte někdy den blbec kdy si říkáte že tohle se může stát jen vám? Sníte o něčem či o někom a když to něco či někoho dostanete tak zjistíte že chcete něco úplně jiného? Zamilujete se nepochopitelně do naprosto nevhodného partnera a po čase si říkáte kam jste dali oči a mozek? Přesně takové situace zažívá mladá dívka která si své trapasy a životní eskapády zapisuje do deníku. Možná si ho vede pro to aby si později připomínala své zážitky a partnery. Možná ho píše proto aby mohla uspokojit vaši touhu zasmát se cizímu neštěstí.

Chcete-li vyhrát knihu ZE ŽIVOTA BLBKY odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 28.10.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace