Vyhrajte komplet tří audioknih o Karlu IV. - naposlech.cz

Vyhrajte komplet tří audioknih o Karlu IV. - naposlech.cz

Trilogie o Karlu IV. spisovatele Josefa Bernarda Prokopa má svou audioknižní podobu. Všechny díly vypráví herec Jiří Dvořák a vy je máte možnost získat v dárkovém kompletu CD!

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook jsme připravili soutěž o kompletní trilogii Karel IV. podle románů Josefa Bernarda Prokopa. Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte dárkové balení tří audioknih v interpretaci Jiřího Dvořáka.

První díl trilogie Tajný deník ukazuje panovníkův život uceleně skrze vzpomínky na dětství na rodiče na všechny čtyři manželky i na potomky. Druhý s podtitulem Císař a císařovna se soustředí na císařskou korunovaci a na svazek s poslední ženou Alžbětou. Třetí část Císař a synové se zaměřuje na vztah „otce vlasti' k následníkovi Václavovi i k ostatním synům z dalších manželství i vůči levobočkovi.

Soutěž končí v neděli 2. října 2016. Ze správných odpovědí losujeme jednoho výherce který získá komplet tří audioknih na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 2.10.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace