SOUTĚŽ: Dopřejte své kůži blahodárného účinku jasmínu! - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ: Dopřejte své kůži blahodárného účinku jasmínu! - www.zenyprozeny.cz

Vyhrajte luxusní přírodní kosmetiku SPORTIQUE která obsahuje to nejúčinnější z přírody tradiční osvědčené receptury našich předků zkombinované s poznatky moderní vědy. Výrobky Sportique byly vyvinuty pro vrcholové sportovce a testovány v náročných podmínkách aby osvědčily svou vhodnost a maximální funkčnost i ve výzvách každodenního života. Produkty jsou vytvořené z nejčistších zdrojů bez nezdravých syntetických surovin. Vyznačují se pečlivě voleným a vyváženým složením obsahu jakostí a čistotou. Pokud něco dokáže probudit pokožku a nechat ji vykvést do nejhezčí podoby bude to přirozeně květová vůně. V tomto případě královna noci krásná tajemná a uklidňující vůně jasmínu. Zbavuje neklidu uvolňuje napětí a úzkost. V aromaterapii je používána pro povzbuzení smyslů i coby afrodiziakum.
Na tři výherce čekají bylíčky vysoce funkční přírodní kosmetiky. Každý obsahuje Přírodní deodorant jasmín Tělové a obličejové mýdlo - jasmín  a Bambucké máslo jasmín.

 

Datum ukončení soutěže: 18.9.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace