SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA - www.chrudimka.cz

V poprázdninovém týdnu 9. a 10. září 2016 se v moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA LETŇANYpředstaví již 22. veletrh kosmetiky kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA. Více než tři sta vystavovatelů nabídne široké spektrum známých a prestižních značek profesionální přírodní či dekorativní kosmetiky a mnoha dalších oblastí pro krásné tělo a duši.

Nejznámější kosmetické značky a trendy v líčení účesech i odívání Look 2016/2017 - budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček Martin Loužecký Romana Topinková Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů butiků a oděvních značek.

V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám aromaterapii relaxaci regeneraci či metodám alternativní péče o zdraví. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru ale též odborníci na masáže a fyzioterapii podiatrii akupresuru aromaterapii a kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka. Veletrh tedy nabízí nejen inspiraci ale i poradenství a prevenci: nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl.

K programu budou nedílně patřit každoroční prestižní klání. K „highlights' Mistrovství České republiky v make-upu pořádané Pavlem Bauerem mistrovství v nail designu či oblíbená soutěž napříč kadeřnickým světem Inspirace 2017 která tentokrát nese téma „Originální zapletený účes z dlouhých vlasů'. Tradiční podívanou pro ženy i muže bude soutěž v naturálním fitness a skvělé přípravky a kosmetické přístroje budou jako každoročně odměněny v soutěži produktů mimořádné kvality BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Nabídku široké palety zážitků ze světa krásy módy a životního stylu zpříjemní milé drobné dárky pro návštěvníky. Nezapomenutelné zážitky z veletrhu rozšíří i další okolní akce: veletrh dekorací FOR DEKOR veletrhy Sběratel Investor Minerály a drahé kameny Bižu Expo stejně tak sobotní Den letiště Letňany se zábavou pro celou rodinu.

Fotogalerii z předešlých akcí videa aktualizovaný program jakožto další informace pro podzimní veletrh najdete na www.WorldOfBeauty.cz. Více také na našich stránkách na Facebooku.

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na podzimní veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA 2016 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 6.9.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace