SOUTĚŽ o knihu TADY BYLA BRITT-MARIE - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu TADY BYLA BRITT-MARIE - www.chrudimka.cz

Román o tom jak se lidé ztrácejí zamilovávají a kopou do všeho co je kulaté.

Nejhezčí věc kterou můžete o vesnici Borg říct je to že leží u silnice. O Britt-Marii zase někdo řekl že je pasivně agresivní zpomalená a ukňouraná bába. A to není hezké vůbec i když možná ne úplně nepravdivé. Britt-Marie po čtyřiceti letech manželství opustila město a manžela který ji podváděl a přijela do Borgu.

Borg zasáhla finanční krize a nechala po sobě jen cedule s nápisem „Na prodej' a pizzerii která je cítit pivem. Britt-Marie nesnáší fotbal. Fotbal je to jediné co v Borgu zůstalo. Tohle nevypadá na začátek krásného přátelství to rozhodně ne.

Ale když děti z fotbalového týmu v Borgu potřebují trenéra tak zoufale že se nakonec rozhodnou přijmout kohokoliv tak je detaily jako třeba ten že ona opravdu ale opravdu dělat kouče nechce nezajímají.

Tady byla Britt-Marie je román o tom jaké to je mít předsudky ne že by Britt-Marie nějaké měla to samozřejmě ne o ukládání příborů ve správném pořadí vidličky nože lžíce v tomhle pořadí ale Britt-Marie na tom přece netrvá! a o přírodě vedle silnice. Je to příběh o druhých šancích prvních výkopech a o tom že jedlá soda vyčistí skoro všechno.

Chcete-li vyhrát knihu TADY BYLA BRITT-MARIE z nakladatelství HOST odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 7.9.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace