SOUTĚŽ pro Strong maminky  akční a silné ženy - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ pro Strong maminky akční a silné ženy - www.zenyprozeny.cz

Vydali jste se k vodě? Naučil se váš malý hrdina plavat? Ujeli jste na kole ten nejdelší výlet? Léto je plné výzev které čekají na naplnění. Bez vaší podpory by dítě neodhodilo plavací rukávky neujelo na kole svůj první kilometr ani nedokončilo rozečtenou knihu. A právě v tomto světle všechny maminky ukazuje video Strong je k vidění na youtube.com i sociálních sítícha odhaluje jejich skrytou sílu. Video je součástí kampaně „Děkuji maminko' společnosti Procter & Gamble jež tak chce poukázat na sílu maminek které jsou neustálou oporou svým dětem za což si zaslouží naše „Děkuji'. Ambasadorkou kampaně společnosti Procter & Gamble „Děkuji maminko' je olympijská oštěpařka Barbora Špotáková.
V naší Soutěži pro Strong maminky akční a silné ženy! odpovězte správně na níže uvedenou kvízovou otázku do 10. srpna 2016 včetně. Pro šest výherců máme již připraveny balíčky s produkty společnosti Procter & Gamble.

 

Datum ukončení soutěže: 10.8.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace