SOUTĚŽ o společenskou hru ZIMA MRTVÝCH - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o společenskou hru ZIMA MRTVÝCH - www.chrudimka.cz

Podstupte velký zápas o přežití!

Zima mrtvých je společenská hra která vám přinese jedinečný zážitek. Je založena na silném příběhu a jde v ní o přežití kruté zimy ve světě po apokalyptické katastrofě plném oživlých mrtvol.

Všichni členové kolonie posledních přežívajících musejí být schopni spolupracovat s ostatními aby dokázali odvrátit hrozící nebezpečí vyřešit krizové situace zajistit dostatek potravin a dalšího potřebného materiálu. Přitom je třeba udržet na dostatečné úrovni morálku celé kolonie. Zároveň má ale každý člen vlastní skryté cíle plynoucí z niterných psychologických pohnutek. Jedná se o kooperativní hru ve které má každý hráč navíc svůj vlastní úkol. Kromě toho se mezi hráči může objevit i zrádce. Ve hře jsou hráči neustále nuceni přijímat těžká rozhodnutí nejrůznějšího druhu úzce související s tématem příběhu hry. Často budete postaveni před dilema volit mezi prospěchem celé skupiny a svým vlastním.

Chcete-li vyhrát společenskou hru ZIMA MRTVÝCH odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 18.8.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace