SOUTĚŽ o knihu ANGLIČTINA ihned k použití JAZYKOVÝ AKTIVÁTOR - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knihu ANGLIČTINA ihned k použití JAZYKOVÝ AKTIVÁTOR - www.chrudimka.cz

Kniha obsahuje 18 kapitol které pokrývají všechny základní tematické okruhy z oblasti běžného styku s cizinci ať už turistického společenského nebo obchodního. Osvojit si z ní můžete celkem asi 3.000 vět a větných úseků a 5.000 slov a slovních spojení.

Kniha je určena jako pomocný materiál pro výuku jazyka využijete ji ovšem i k okamžité přípravě na setkání s cizinci a také během pobytu v cizině. Předpokládá se pouze základní znalost gramatiky jejíž stručný přehled spolu s přehledem výslovnosti se nachází v úvodní části příručky. S publikací můžete pracovat buď zcela systematiky nebo si zvolíte téma podle okamžité potřeby. Práci s knihou usnadňuje barevná grafická úprava snadné vyhledávání umožňuje rejstřík který příručku uzavírá. Součástí příručky jsou dvě audio CD s nahrávkami nejdůležitějších výrazů vět a dialogů.

Je určena studentům v kurzech a na školách ale i samoukům. Ve stupnici podle Evropského jazykového rámce ji doporučujeme zájemcům od úrovně A1 začátečníci až po B2 středně pokročilí.

Chcete-li vyhrát knihu ANGLIČTINA ihned k použití JAZYKOVÝ AKTIVÁTOR odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 8.8.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace