SOUTĚŽ o znalostní hru TĚLO ČLOVĚKA - KVÍZ - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o znalostní hru TĚLO ČLOVĚKA - KVÍZ - www.chrudimka.cz

TĚLO ČLOVĚKA - kvíz je desková hra pro 2 až 4 hráče. V této hře je více než 180 otázek s tématem stavba a fungování lidského těla. Během napínavé zábavy se hráči mohou dozvědět mnoho zajímavých faktů o stavbě a činnosti vlastního těla.

Spousta otázek nejen prověří vaše znalosti a přehled za který získáváte potřebné body k vítězství ale poslouží i jako báječní studijní materiál pro hodiny přírodopisu nebo biologie. Pro získávání vědomostí není snad nic lepšího než se přitom také bavit.

Hráči mezi sebou soutěží tak že postupně odpovídají na otázky uvedené na kartách otázek a odpovědí podle barvy políčka na kterém umístí svoji figurku. Za každou správně zodpovězenou otázku získávají hráči body. Další bonusové body získají při sběru obrázkových karet s doplňkovými hádankami. Vítězem hry se stává hráč který správně zodpoví na nejvíce vylosovaných otázek.

Tělo člověka je znalostní zábavná hra tentokrát na velice přitažlivé téma a tím je - lidské tělo.
Jak co funguje co k čemu slouží proč vlastně máme některé orgány?

Chcete-li vyhrát znalostní hru TĚLO ČLOVĚKA - KVÍZ odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

Výhra: Znalostní hra TĚLO ČLOVĚKA - KVÍZ

 

Datum ukončení soutěže: 6.8.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace