Vyhrajte 3 audioknihy s legendární Dunou - naposlech.cz

Vyhrajte 3 audioknihy s legendární Dunou - naposlech.cz

Ještě před prázdninami můžete vyhrát opravdovou legendu slavnou sci-fi Franka Herberta Duna. V interpretaci Marka Holého a Jany Strykové ji v těchto dnech vydává OneHotBook. Šanci na výhru mají tři z vás.

V roce 10191 vládne galaktickému impériu padišáh imperátor Shaddam Corrino IV. a spolu s ním i vznešené velkorody. Právě vlivu jednoho z nich rodu Atreidů se panovník obává a svěří mu tedy správu nad planetou Arrakis a s ní i komplikovanou těžbu neobyčejné látky zázračné melanže již neustále komplikují smrtonosní obří pouštní červi. Planetu musí vévodovi předat její původní správci Harkonennové kteří s novými pořádky nijak nesympatizují. Postupně se ale ukazuje že celá anabáze je součástí spiknutí proti Atreidům z něhož se podaří vyváznout pouze vévodovu synovi Paulovi a jeho matce Jessice kteří uprchnou do pouště. Avšak jediný kdo dokáže ve vyprahlé pustině trvale přežít jsou vůči cizincům nedůvěřiví domorodí obyvatelé fremeni kteří čekají na příchod svého spasitele jenž by je vytrhl z exilu mezi pískem a sluncem a navrátil by planetě zeleň.

Soutěž končí v neděli 26. června 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce kteří získají audioknihu na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 26.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace