SOUTĚŽ: Ledová káva EISKAFFEE přináší chladivé osvěžení - www.zenyprozeny.cz

SOUTĚŽ: Ledová káva EISKAFFEE přináší chladivé osvěžení - www.zenyprozeny.cz

Vyhrajte nafukovací člun termotašku hrníčky a s tím na ochutnání i EISKAFFEE v několika podobách ale s jedním cílem - zpříjemnit chvíle pohody osvěžujícím drinkem který zároveň povzbudí. Vysoké teploty vybízejí ke konzumaci chladivých nápojů ale ani milovníci kávy nemusí zoufat pro ně je připraven drink pro zpestření léta - EISKAFFEE. Už dávní obyvatelé východní Afriky znali výjimečné účinky kávy - povzbuzení těla i duše. EISKAFFEE je lahodný drink určený nejen pro rychlé ledové osvěžení ale i jako posilující svěží nápoj pro celý den. Dáváte-li přednost odlehčeným nápojům na trhu je k dostání i EISKAFFEE Light. Jedná se o variantu která oproti klasickému EISKAFFEE obsahuje méně cukru a tedy i menší množství kalorií.
Odměníme tři výherce: První cenou je nafukovací člun souprava na badminton a produkty EISKAFFEE. Druhou cenou je set 6 ks hrníčků a produkty EISKAFFEE. Třetí cenou je termotaška a produkty EISKAFFEE.

 

Datum ukončení soutěže: 26.6.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace