Vyhrajte 3x audioknihu Dívka která spadla z nebe - naposlech.cz

Vyhrajte 3x audioknihu Dívka která spadla z nebe - naposlech.cz

Pro milovníky dobrodružných románů je v tomto týdnu připravena soutěž o tři audioknihy Dívka která spadla z nebe. Příběh Marian Sutrové poutavě vypráví herečka Lucie Pernetová.

Marian je napůl Angličanka a napůl Francouzka: zkrátka ideální adeptka pro britský výsadek ve Francii za 2. světové války. Roku 1943 ji po náročném výcviku v pouhých dvaceti letech umístí nedaleko malého městečka Lussac odkud má pomáhat místnímu odboji a při tom zařídit emigraci pro významného fyzika Clémenta žijícího v Paříži známého svých rodičů a zároveň vlastní platonickou lásku z doby dospívání. Skutečnost že mezi sebou stále vnímají citové pouto jí může pomoci anebo úkol naopak zkomplikovat. Jak v prostředí všudypřítomného klamu špionáže rozeznat kdo je spojenec a kdo nepřítel?

Soutěž končí v neděli 19. června 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce kteří získají audioknihu na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 19.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace