Soutěž o historickou detektivku Vlastimila Vondrušky - naposlech.cz

Soutěž o historickou detektivku Vlastimila Vondrušky - naposlech.cz

Další z historických detektivních příběhů Oldřicha z Chlumu nazval jeho autor Vlastimil Vondruška Msta písecké panny. Bezmála dvouhodinovou dramatizaci mohou v tomto týdnu vyhrát tři z vás.

Oldřich z Chlumu doprovází českého krále Přemysla II. Otakara s jeho družinou do Prácheňska. U řeky Otavy poblíž města Písek na něj čeká panoš Ota. Je horký letní den a tak se jde vykoupat. Překvapí ho krásná dívka bez šatů která mu ze břehu odnese oděv. Tak začíná příběh lásky a zrady který se odehrává uprostřed spletitých vztahů šlechtického rodu. Kam čert nemůže nasadí ženu a to platí pro tento příběh beze zbytku. Míní se tím žena jako objekt neodolatelného svodu žena pro kterou je rytíř schopen udělat cokoli včetně těch nejvážnějších hříchů jakými jsou vraždy.

Soutěž končí v neděli 12. června 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce kteří získají audioknihu na CD. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 12.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace