Soutěž o univerzální lepidlo Loctite 60 sekund - www.mezizenami.cz

Soutěž o univerzální lepidlo Loctite 60 sekund - www.mezizenami.cz

Co všechno se dá stihnout během 60 ti sekund? 60 sekund mnohdy ulétne a ani si nevšimneme že je minuta pryč. Někdy se ovšem sekundy neuvěřitelně vlečou.

Zejména když čekáme na autobus v deštivém ránu u zubaře než nám zabere lokální umrtvení než zvedne telefon náš nejlepší přítel nebo než se načte karta v restauraci …
Během minuty se dá ovšem stihnout spousta věcí. Můžeme shlédnout pár reklamních spotů za minutu dokážeme připravit vločky s mlékem k snídani během minuty odešleme krátký mail nebo dokážeme vyndat prádlo z pračky.


Minuta ale může hrát důležitou roli i v jiném směru třeba v lepení. Běžná sekundová lepidla totiž lepí ihned po jejich aplikaci a umístit daný předmět tak jak si představujeme dříve než lepidlo zaschne je téměř nemožné. Nezbývá nám pak nic jiného než se smířit s tím že mnoho z věcí které nás obklopují budou prostě od teď nakřivo tedy pokud si nevybereme správné lepidlo!


Důležitým krokem pro efektivní lepení je právě výběr lepidla. Předem musíme vědět jaký materiál chceme lepit jak je těžký a zda bude vystaven vlhku nebo extrémním teplotám. Dalším faktorem jsou vlastní požadavky třeba i takové jestli potřebujeme čas na případné korekce a korigování přesného umístění - pak je tu jeden specialista!

Loctite 60 sekund

Lepidlo které se v domácnosti rozhodně nikdy neztratí je první univerzální lepidlo od Loctitu - Loctite 60 sekund. Má hned několik výhod. Každý kdo se chystá lepidlo použít ocení fakt že je extrémně pevné a udrží více než 100 kg na 1 cm2 jen pro představu 100 kg to už je hmotnost takového nově narozeného slůněte.


Další výhodou je rozmanitost materiálů které Loctite hravě slepí od gumy kovů dřeva keramiky textilií kůže až po většinu plastů a samozřejmě karton i papír. Nemusíme mít tedy doma zásobu lepidel na různé materiály stačí jediná tuba.


V čem se ale navíc liší lepidlo Loctite 60 sekund od sekundových lepidel je právě těch 60 sekund. Od chvíle kdy naneseme lepidlo můžeme jednoduše korigovat přesné umístění! Nemusíme se tedy bát že výsledek bude křivý! Povedlo se nám nalepit věšáček křivě? Žádný problém během příštích několika sekund máme možnost ho hezky narovnat. Loctite 60 sekund se určitě neztratí v žádném šuplíku a 15 gramů lepidla nám už nějakou tu dobu vydrží a navíc je cenově výhodné.


„Děravým rukou' se sice nevyhneme můžeme ale opravit napáchané škody. Loctite 60 sekund nám zajistí dostatek času aby naše lepení dopadlo vždy perfektně!


Více na www.loctite-superattak.cz.

Tři z vás můžete vyhrát....

Soutěž probíhá od 5. do 19. června 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 19.6.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace