Soutěž o audioknihu Já jsem Zlatan Ibrahimović - www.vzdelani.cz

Soutěž o audioknihu Já jsem Zlatan Ibrahimović - www.vzdelani.cz

Zodpovězte soutěžní otázku a vyhrajte MP3 audioknihu Já jsem Zlatan Ibrahimović.

Ibrahimović vypráví o době kterou strávil v dorosteneckém týmu Malmö FF a o tatíncích z lepší části města kteří se ho z něj snažili vystrnadit. Dozvíme se všechno o konfliktech v Ajaxu prodeji do Juventusu úspěších v Itálii i skandálu který mu málem zničil kariéru. Poví nám o výhrách s Interem Milán o Mourinhovi o svých nejslavnějších gólech. Vypráví o Heleně dětech a svém životě mimo hřiště. A vůbec poprvé se dozvíme celou pravdu o tom co se ve skutečnosti stalo mezi ním a Pepem Guardiolou v Barceloně.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do počítačů a chytrých mobilních telefonů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 2500 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách www.audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu tak tabletu nebo počítače.

Zakoupené audioknihy jsou ve formátu MP3 a uživatel si je může stahovat opakovaně kolikrát bude chtít. Není tedy nutné myslet na zálohování. Mobilní aplikace i stažení do počítače lze bezplatně vyzkoušet prostřednictvím nabídky kapitol zdarma které najdete u většiny audioknih.

Vyhrávají soutěžící kteří správně zodpoví soutěžní otázku a nejvíc se svým tipem přiblíží skutečnému počtu soutěžících. V případě shodného tipu rozhoduje který ze soutěžících odeslal svou odpověď dříve.

 

Datum ukončení soutěže: 15.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace