Soutěž o knihu Co v učebnicích nebývá aneb Čeští panovníci jak je možná neznáte - www.vzdelani.cz

Soutěž o knihu Co v učebnicích nebývá aneb Čeští panovníci jak je možná neznáte - www.vzdelani.cz

Jak žili čeští panovníci knížata a králové kteří vládli v naší zemi do roku 1526? Jací to byli lidé? Jaký byl jejich způsob života podle čeho se rozhodovali kdo vedl jejich kroky?

Víte že mocný panovník Sámo měl 37 dětí? Že postřižiny byly původně pohanský svátek zkrácení vlasů? Že už kníže Svatopluk měl na Velehradě skleněná okna? Že až do 12. století fungovalo na českém území otroctví? Že kníže Jaromír strávil 20 let ve vězení? Že kníže Oldřich zemřel při hostině? Že král Vladislav I. vyhrál bitvu díky těstu? Že Karel IV. se původně jmenoval Václav?

Vyhrává soutěžící který správně zodpoví soutěžní otázku a nejvíc se svým tipem přiblíží skutečnému počtu soutěžících. V případě shodného tipu rozhoduje který ze soutěžících odeslal svou odpověď dříve.

Podmínkou pro zaslání ceny výherci je vyplnění adresy a e-mailu v profilu návštěvníka. Hráč může cenu ze soutěže získat pouze jednou.

 

Datum ukončení soutěže: 26.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace