Soutěž o 3 turistické průvodce Nepálem - www.vzdelani.cz

Soutěž o 3 turistické průvodce Nepálem - www.vzdelani.cz

Zodpovězte soutěžní otázku a vyhrajte turistického průvodce Nepál v hodnotě 598 Kč! ceny do soutěže věnovalo nakladatelství JOTA

Nepál si většina turistů spojuje hlavně s horami. A právem neboť země sevřená v úzkém pásu mezi Indií a Tibetem se pyšní nejvyšší a nejúchvatnější částí Himálaje. Současně ale láká pestrou paletou dalších zajímavostí buddhistickými kláštery středověkými městy národními parky či bujarými oslavami.

V úvodní části průvodce najdete základní fakta o zemi tipy na nejzajímavější trasy a praktické rady a pokyny jak se do Nepálu dostanete kdy je nejvhodnější doba k návštěvě i jak se v této kulturně odlišné zemi chovat. Vlastní průvodce je rozdělen do kapitol podle regionů a podle zaměření turistů zda preferují trekking výpravy na nepálské řeky či cyklistiku to vše s důkladným popisem památek a přírodních krás. Najdete zde také podrobné mapky a aktuální informace o ubytování stravování kultuře a dopravním spojení.

Průvodce ocení zejména cestovatelé kteří se chtějí po Nepálu pohybovat samostatně ale využijí ho též organizovaní turisté. Ať už se tedy rozhodnete pro výpravy do hor nebo dáte přednost poznávání měst překypujících architektonickými památky jako jsou Káthmándú či Pátan pomohou vám naše rady k tomu abyste si s sebou odnesli co nejvíce zážitků.

Vyhrávají tři soutěžící kteří správně zodpoví soutěžní otázku a nejvíc se svým tipem přiblíží skutečnému počtu soutěžících. V případě shodného tipu rozhoduje který ze soutěžících odeslal svou odpověď dříve.

Podmínkou pro zaslání ceny výherci je vyplnění adresy a e-mailu v profilu návštěvníka. Hráč může cenu ze soutěže získat pouze jednou.

 

Datum ukončení soutěže: 16.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace