Soutěž o tři audioknihy Ostrov Entry v podání Jiřího Dvořáka - naposlech.cz

Soutěž o tři audioknihy Ostrov Entry v podání Jiřího Dvořáka - naposlech.cz

Jiří Dvořák se znovu vrací k románu spisovatele Petera Maye! Tentokrát v příběhu o vraždě ve skotské komunitě na kanadském ostrově Entry.

Když detektiv Sime Mackenzie nastupuje na palubu letadla ani se neohlédne. Cesta na ostrov Entry pro něj představuje šanci utéct hořké směsi osamělosti a lítosti nad svým dosavadním životem ve městě. Z montrealského letiště odjíždí jako součást osmičlenného vyšetřovacího týmu směřujícího do zálivu Svatého Vavřince. Pouhé dva kilometry široký a tři kilometry dlouhý ostrov Entry je domovem asi sta obyvatel — a ten nejbohatší z nich byl právě nalezen zavražděný ve svém domě. Vyšetřování se zdá být pouhou formalitou. Důkazy nasvědčují vraždě ze žárlivosti kterou má mít na svědomí pomstychtivá manželka. Ale vyšetřování Simovi zamotá hlavu poté co se s hlavní podezřelou střetne tváří v tvář. Je si jistý že ji zná — a to i přesto že se nikdy nepotkali. Pronásledován tímto pocitem se potácí mezi nespavostí a podivnými sny o dávné minulosti na skotském ostrově vzdáleném tři tisíce mil. Sny v nichž vdova hraje hlavní roli. Navzdory důkazům o její vině je přesvědčen že vraždu nespáchala. Jeho posedlost ho dovede před rozhodnutí — zvítězí profesní povinnost nebo vlastní svědomí?

Soutěž končí v neděli 5. května 2016. Ze správných odpovědí losujeme tři výherce. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 5.6.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace