Soutěž o novou verzi hry Masha a medvěd - www.mezizenami.cz

Soutěž o novou verzi hry Masha a medvěd - www.mezizenami.cz

Nové dobrodružství milé a nezbedné Máši a velkého medvěda je na světě tak proč si neudělat ke Dni dětí radost a nezahrát si o dětskou hru „Vždyť kdo si hraje nezlobí …' Stolní hry se stále drží veliké oblibě neboť představují ideální způsob jak s dětmi strávit čas a přitom rozvíjet jejich dovednosti.

Máša a medvěd patří k oblíbeným pohádkám známým po celém světě a i vy se můžete s dětskou hrou od společnosti Ravensburger zapojit do napínavého závodu s Mášou! Kdo se dostane nejrychleji nahoru na kopec k medvědovi jako první? Ale pozor cesta je plná překvapení: cestou se otevírají náhle díry - a bác - Máša do ní padá… S velkým štěstím se vám však podaří tento napínavý závod vyhrát.

Nová verze hry Masha a Medvěd: Masha HOP je již k dostání v eshopech a kamenných prodejnách Bambule Sparkys Pompo Hm Studio a dalších. Doporučená maloobchodní cena je 859 Kč.


Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK.


Tři z vás mohou vyhrát dětskou hru Masha a Medvěd: MASHA HOP

 

Datum ukončení soutěže: 5.6.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace