SOUTĚŽ o dětskou deskovou hru SÁZÍME LES - www.chrudimka.cz

SOUTĚŽ o dětskou deskovou hru SÁZÍME LES - www.chrudimka.cz

Sázeli jste někdy les? Pokud ne zkuste to dnes! Při té vaší krásné práci zpívat budou všichni ptáci!

V této hře si zkusíte vysázet les. Vaším úkolem bude vypěstovat pět stromů. Každý z nich se skládá ze tří částí. Házejte dvěma kostkami a podle výsledků si přibírejte vhodné dílky. Vyhrává ten kdo jako první vypěstuje pět stromů! Návod v češtině i ve slovenštině.

Novinka z řady DRÁČEK FRÁČEK DOPORUČUJE zvítězila v soutěži „Vymysli hru staň se autorem Granny!' Hra má dvě varianty základní pro děti od 4 do 7 let a pokročilou pro děti od 8 do 10 let. Každý hráč obdrží na začátku plochu hájku na které pak bude skládat své stromy. Jednotlivé dílky si hráči přibírají na základě výsledku hodu dvěma kostkami přičemž sami rozhodují co která kostka označuje. Hra tak děti učí předvídat plánovat a strategicky myslet. Přiložený vzdělávací plakát přináší informace o historii využívání dřeva člověkem poskytuje důležité znalosti o funkci a významu lesů pro život na celé planetě a zároveň děti učí jak se v lese chovat a jak jej chránit.

Chcete-li vyhrát dětskou deskovou hru SÁZÍME LES odpovězte e-mailem na soutěžní otázky a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 13.6.2016

Kategorie: Hračky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace