Zdravé a krásné vlasy? Vyhrajte šampon a kondicionér Revalid - www.mezizenami.cz

Zdravé a krásné vlasy? Vyhrajte šampon a kondicionér Revalid - www.mezizenami.cz

Chcete mít zdravé a krásné vlasy? Pečujte o ně s pomocí kvalitní vlasové kosmetiky renomované švýcarské značky Revalid která představuje luxusní regenerační péči o vlasy.

Přípravky Revalid využívají prospěšných účinků ovsa a pšenice tedy obilovin které patří k nejmodernějším trendům v péči o vlasy. Vlasová kosmetika Revalid je velmi šetrná vhodná i pro podrážděnou vlasovou pokožku a také pro poškozené vlasy.

„Pro zdravé vlasy i vlasovou pokožku jsou klíčové vitaminy skupiny B které stimulují obnovu pokožky a podporují růst vlasů. V hojné míře je obsahuje například oves' říká dermatoložka MUDr. Dana Šmejkalová ze soukromé kožní ambulance v Českých Budějovicích. „Ke zlepšení celkové kondice vlasů výrazně přispívá vitamin B5 který je spíše známý jako panthenol' dodává. Unikátní přírodní péči poskytují vlasům také pšeničné proteiny. „Navracejí vlasům sílu pružnost a přirozený lesk vlasy hydratují a chrání je před negativními vnějšími vlivy jako jsou UV záření či smog' vysvětluje lékařka.

Základem revitalizující vlasové kosmetiky Revalid jsou právě unikátní ošetřující složky jako extrakt z ovsa pšeničné proteiny a panthenol. Šampon vlasy posiluje kondicionér zlepšuje jejich strukturu a usnadňuje rozčesávání regenerační maska opravuje poškozené vlasy vrací jim pružnost lesk a hebkost a tonikum s obsahem kofeinu zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst.

Více informací a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.revalid.cz. Hledejte v záložce Revalid péče o vlasy.

Tři z vás můžete vyhrát balíček vlasové péče Revalid. Každý balíček obsahuje šampon a kondicionér Revalid v celkové ceně 330 korun.



Soutěž probíhá od 8. do 22. května 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 22.5.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace