Hra o poklad Karla IV. - www.narodnipokladnice.cz

Hra o poklad Karla IV. - www.narodnipokladnice.cz

Je to vlastně úplně snadné. Na území Prahy a v jejím okolí bude na místech spjatých s životem Karla IV. pečlivě uschováno 7 pokladů a Vaším úkolem bude je najít!

KDY? Jedná se o jednodenní hru! Hra se bude konat v sobotu 7. května 2016 od 9 hodin!

KDE? V Praze a jejím blízkém okolí. Kde přesně Vám však nyní neprozradíme…tedy ano prozradíme ale až 7. května ráno kdy se na www.narodnipokladnice.cz/hra objeví souřadnice 7 míst kde budou poklady uschovány.

Vzhledem k tomu že se jedná o 700. výročí poschováváme pro Vás symbolicky na 7 místech celkem 7 pokladů! Každý poklad bude obsahovat stříbrnou pamětní medaili raženou právě k 700. výročí narození Karla IV. z ryzího stříbra medaili s vyobrazením Svatováclavské koruny zušlechtěnou ryzím zlatem a stříbrem a do třetice kolorovanou cihličku se světově známou podobiznou Karla IV. od Jana Očka zušlechtěnou ryzím stříbrem.

Co když přijdu pozdě a poklad nenajdu?

Na každém ze sedmi stanovišť bude totiž s pokladem uschován bloček s psací potřebou. Do bločku můžete zapsat svou emailovou adresu a Váš tip kolik lidí nám svou emailovou adresu v bločcích uložených na všech sedmi stanovišť zanechá. Tři hráče jejichž tip bude realitě nejblíže čeká překrásný dárek! Tři uncové medaile z ryzího stříbra každá v hodnotě 3 990 Kč!

 

Datum ukončení soutěže: 7.5.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace