Soutěž o 2 CD s názvem Jananas - www.vzdelani.cz

Soutěž o 2 CD s názvem Jananas - www.vzdelani.cz

Zodpovězte soutěžní otázku a vyhrajte hudební album skupiny Jananas v hodnotě 212 Kč které věnovalo hudební vydavatelství Indies Scope!

Jananas jsou důkazem že folk může být současný a aktuální nezatížený kotlíkářstvím ani krasodušnými slovními obraty. Důležité jsou chytlavé hudební nápady a chytré texty. Jananas si dali s deskou opravdu načas a natáčeli celý rok. „Nechtěli jsme splašeně nahrát první písně které jsme vymysleli. Desce proto předcházela určitá příprava. Všechno jsme chtěli mít dotažené do konce takže od výběru písní až po výtvarnou podobu bookletu to byla mravenčí práce. Konče na závěr i tím že mastering desky proběhl na Floridě' dodává kytarista Jan Vávra.

Jananas posluchače na první poslech okouzlí překvapivě kvalitními českými texty kterým nechybí myšlenky a které překypují vícesmysly nadhledem a inteligentním humorem. Písně se navíc dotýkají současných témat. Charakteristický výraz a zvuk skupiny na albu umocňuje nezaměnitelný hlas charismatické zpěvačky Jany Infeldové.

 

Datum ukončení soutěže: 4.5.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace