Soutěž o 5 audioknih Joa Nesbøho - www.naposlech.cz

Soutěž o 5 audioknih Joa Nesbøho - www.naposlech.cz

Naposlech.cz připravuje každý týden soutěže o audioknihy. Vyhrát je není těžké stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při slosování.

I tentokrát přinášíme předpremiéru! Díky vydavatelství OneHotBook a obchodu Audiolibrix.com vám můžeme nabídnout soutěž o pět novinkových audioknih Doktor Proktor a konec světa. Možná... Interpretace třetího dílu série Joa Nesbøho se opět ujal herec Dejvického divadla David Novotný.

Nejprve se začala ztrácet diakritika pak ponožky a nakonec i vlastní názor - to vypadá na invazi z vesmíru. Diktatuře šířené hypnózou z televizních obrazovek je třeba se bránit. Doktor Bulík a Líza tedy zakládají revoluční skupinku k níž se přidá dokonce i paní učitelka Strobeová a další člen pedagogického sboru. A kdo by to byl řekl že je „třídní' nejen rozená odbojářka ale i taková femme fatale že okouzlí nejen kolegu ale i samotného krále. Jako Pět Přemožitelných s nepostradatelnou pomocí „peruánského savého pavouka' Perryho se pouštějí do boje proti mimozemským chameleonům kteří by si rádi dali lidstvo k snídani. A taky k obědu. I k večeři...

Soutěž končí v neděli 24. 4. 2016. Ze správných odpovědí losujeme pět výherců kteří obdrží audioknihu na CD nebo ke stažení na Audiolibrix.cz - podle jejich preferencí. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 24.4.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace