Vyhrajte pět audioknih Tady byla Britt-Marie - www.naposlech.cz

Vyhrajte pět audioknih Tady byla Britt-Marie - www.naposlech.cz

Naposlech.cz připravuje každý týden soutěže o audioknihy. Vyhrát je není těžké stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při slosování.

V tomto týdnu má pět z vás možnost získat novinkovou audioknihu Tady byla Britt-Marie od švédského spisovatele Fredrika Backmana. Ta vychází v interpretaci herečky Valérie Zawadské v pátek spolu s českým překladem knihy.

O třiašedesátileté Britt-Marii někteří tvrdí že je pasivně agresivní zpomalená a ukňouraná bába. Když po čtyřiceti letech manželství opustí nevěrného manžela usadí se ve vesnici Borg v níž po finanční krizi zůstaly jen cedule s nápisem „Na prodej' a pizzerie která je cítit pivem. A fotbal. A také fotbalová přípravka která nutně potřebuje trenéra. Britt-Marie fotbal nesnáší. V zoufalé situaci však detaily typu ‒ vybraná osoba tu práci opravdu ale opravdu nechce ‒ nehrají žádnou roli.

Soutěž končí v neděli 17. 4. 2016. Ze správných odpovědí losujeme pět výherců kteří obdrží audioknihu na CD nebo ke stažení na Audiolibrix.cz - podle jejich preferencí. Přejeme hodně štěstí.

 

Datum ukončení soutěže: 17.4.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace