Soutěž o šest audioknižních detektivek - naposlech.cz

Soutěž o šest audioknižních detektivek - naposlech.cz

Naposlech.cz připravuje každý týden soutěže o audioknihy. Vyhrát je není těžké stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít štěstí při slosování.

V tomto týdnu vyhraje šest z vás detektivku ze série švédské spisovatelky Åsy Larsson s hlavní hrdinkou Rebeckou Martinssonovou. Sluneční bouři jako audioknihu v režii Jitky Škápíkové čte Jana Stryková.

Rebecka Martinssonová se po letech vrací do svého rodného městečka Kiruny kdesi za polárním kruhem. Kdysi musela toto místo za dramatických okolností opustit a odejít do Stockholmu kde pracuje jako daňová poradkyně. Nyní se vrací zpět aby pomohla své dávné přítelkyni Sanně jejíž bratr byl hrůzným způsobem zavražděn a rituálně zmrzačen v kostele náboženského společenství které kdysi založil. Aby očistila Sannu od podezření jež na ni padlo musí se Rebecka při hledání vraha vypořádat nejen s policejními postupy ale je nucena čelit i dohadům kolujícím uvnitř uzavřené a vyděšené komunity. Bude muset zapátrat hluboko ve své paměti a ve svém svědomí aby se postavila čelem k temnému tajemství které za sebou v Kiruně zanechala a které je ukryto pod rouškou všeobecného mlčení.

Ze správných odpovědí losujeme celkem šest výherců tři kteří si jako cenu vyžádali mp3 ke stažení z Audiolibrix a tři kteří zvolili CD. A jak už je zvykem výherci který je zároveň naším fanouškem na Facebooku pošleme audioknihu navíc! Soutěž končí v neděli 3. 4. 2016.

 

Datum ukončení soutěže: 3.4.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace