Soutěž: Vařte zdravě v unikátním nádobí Berndes - www.mezizenami.cz

Soutěž: Vařte zdravě v unikátním nádobí Berndes - www.mezizenami.cz

Soutěžte s námi a získejte poukázky na nákup kvalitního nádobí značky Berndes které je dostupné v nové věrnostní kampani obchodního řetězce Albert. Nádobí vám usnadní přípravu oblíbených receptů a stane se nezbytným doplňkem vaší domácnosti na který nedáte dopustit. Získat můžete exkluzivní litinové hrnce a keramické zapékací misky v pestrobarevném provedení. Kampaň trvá až do 14. června ve všech obchodech Albert.

Podle výzkumu společnosti Profesia dávají Češi přednost vaření doma před chozením do restaurací a fast foodů. Chtějí mít totiž přehled z jakých surovin se jejich jídlo skládá. V polovině tuzemských domácností se i díky tomu vaří prakticky každý den. Nádobí značky Berndes je skvělým nástrojem pro domácí vaření s nímž má každý kuchař a gurmán nespočet možností jak zpracovat čerstvé suroviny a poznávat tak nové chutě.

Pro pomalé pečení i rychlé vaření

„Sběratelskou kampaní s produkty značky Berndes nabízíme našim zákazníkům špičkové nádobí s nímž budou moci experimentovat a popustit tak uzdu své kulinářské fantazii. Produkty budou navíc nabízeny se slevou až 97 % a věříme že díky své kvalitě se stanou věrným pomocníkem každé kuchařky na dlouhá léta' říká o nové kampani Kateřina Mojdlová z obchodního řetězce Albert.


S kvalitním německým nádobím Berndes mohou zákazníci upravovat vypěstované plodiny z Albertovy zahrádky nebo připravovat skvělé recepty podle Zdravé 5 recepty a další zdravé tipy naleznete na stránkách www.zdrava5.cz. V exkluzivní nabídce je pestrá škála keramických misek se kterými bude možné připravit jak ratatouille a lasagne tak i suflé či tiramisu. Součástí kolekce jsou také dva litinové hrnce Berndes které mohou být díky své konstrukci používány na všech typech sporáků i v troubě. S nádobím Berndes tak v kuchyni budete připraveni skutečně na vše. Celou sadu navíc doplňuje stěrka a vařečka.

Za každých 200 korun nákupu nebo za nákup partnerského produktu obdrží zákazníci jeden bod. Získané body si nalepí na kartičku kterou dostanou v kterékoliv prodejně. Výměnou za 30 nasbíraných bodů si pak zakoupí produkty Berndes se slevou až 97 %. Body lze sbírat až do 31. května 2016 přičemž slevu na nádobí lze uplatnit až do 14. června.

Více informací o kampani a odpověď na soutěžní otázku naleznete na berndes.albert.cz.



Tři z vás můžete vyhrát poukázku v hodnotě 300 Kč na nákup v Albertu.

 

Datum ukončení soutěže: 10.4.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace