Soutěž o jarní detox v Sabai - www.mezizenami.cz

Soutěž o jarní detox v Sabai - www.mezizenami.cz

Vyzkoušejte peeling z himalájské soli bylinný olej pro podporu lymfy nebo detoxikační zábal. Nebo si dopřejte výjimečné odpoledne a nechte se dvě hodiny hýčkat detoxikační kůrou která spojí vše v jedno.

Éterické oleje detoxikační nápoj po masáži. Pokud nás navštívíte v Sabai ve Slovanském domě s partnerem můžete si společně později dopřát též navíc dárek určený k domácí detoxikaci.

Lymfa olej


Bylinný olej pro podporu činnosti lymfatického systému. Odvádí zplodiny látkové výměny má čistící a detoxikační účinky a přímý vliv na možné příčiny městnání lymfy. Zlepšuje látkovou výměnu má mírný močopudný účinek a pomáhá tělu zbavit se přebytečných tekutin mandlový olej v kombinaci s meruňkovým s výtažky z fenyklu a jalovce.

Peeling z hydrofilního oleje a himalájské soli:

Zbavuje tělo usazených odpadních látek v pokožce a napomáhá detoxikaci. Peeling dokonale prokrví vaši pokožku odstraní odumřelé keratinové buňky a pokožka pak lépe absorbuje účinné extrakty z bylin obsažených v olejích či zábalech.

Detoxikační zábal celého těla:

Podporuje prokrvení pokožky a zrychluje její metabolismus. Koloidní jíl na sebe váže uvolněné škodlivé látky a žlutý jíl dodává pokožce důležité minerály a stopové prvky. Ke zvýšení účinků detoxikace působí v kompozici hořčičný olej významný zdroj omega 6 a omega 3 mastných kyselin které jsou pro pokožku esenciální výživou. Synergická směs éterických olejů podporuje detoxikační účinky zábalu a použité aroma citrusů povzbudí i vaši mysl.



Éterické oleje v prostoru navodí uklidňující relaxační atmosféru.
Zázvorový čaj po masáži doplní tekutiny a dokončí celý detoxikační proces.
Prostředky na podporu detoxikačního procesu jako například éterické oleje bylinné extrakty či zelený jíl si můžete také zakoupit pro domácí kůru.



Více na www.slovanskydum.cz nebo na www.sabai.cz.



Tři z vás můžete vyhrát detoxikační masáž v Sabai ve Slovanském domě.



Soutěž probíhá od 9. do 23. března 2016



Foto: Slovanský dům
9. 3. 2016

 

Datum ukončení soutěže: 23.3.2016

Kategorie: Zdraví & hubnutí & potraviny


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace