Soutěž o knihu Jiskra v popelu - www.vzdelani.cz

Soutěž o knihu Jiskra v popelu - www.vzdelani.cz

Sirotek bojující za svou rodinu. Voják bojující za svobodu. Jiskra v popelu je epická fantasy která se odehrává v brutálním světě připomínajícím Římskou říši.

Laia je dívka z lidu Učenců který žije pod krutou nadvládou válečnického Impéria. Když je její bratr zatčen za velezradu nabídnou jí učenečtí povstalci bojující proti Impériu dohodu: pokud se nechá prodat jako otrokyně na imperiální vojenskou akademii Šerosráz a bude pro ně špehovat odboj zachrání jejího bratra před popravou.

Elias nejlepší voják na šerosrázské akademii je znechucený pronásledováním a zabíjením Učenců a rozhodne se dezertovat. Než však stačí utéct dostane příkaz zúčastnit se zkoušek nemilosrdného klání z něhož má vzejít nový válečnický císař. Prohrát znamená okamžitou smrt zvítězit znamená ztratit vlastní duši.

Když se Laiiny a Eliasovy cesty na Šerosrázu zkříží oba zjistí že jejich osudy jsou propletené víc než by si kdy dokázali představit a že jejich rozhodnutí může změnit budoucnost celého Impéria.

 

Datum ukončení soutěže: 25.2.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace