Soutěž o vstupenky na 21. veletrh krásy world of beauty and spa a kosmetický balíček - www.mezizenami.cz

Soutěž o vstupenky na 21. veletrh krásy world of beauty and spa a kosmetický balíček - www.mezizenami.cz

Už jste si zvykli na veletrh krásy a zdravého životního stylu World of Beauty and Spa? 11. A 12. Března se uskuteční už 21. Ročník v moderních halách areálu PVA EXPO Praha Letňany.
Své novinky ze světa profesionální kosmetiky kadeřnictví a péče o své fyzické i duševní zdraví představí více než 300 vystavovatelů. V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging péči aromaterapii relaxaci regeneraci metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru ale též odborníci na masáže a fyzioterapii podiatrii akupresuru aromaterapii kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory.

Nelze opomenout ani nové trendy v líčení účesech a odívání look 2016. Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera i Štěpánky Podroužkové stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček Martin Loužecký Romana Topinková Honza Špilar a další úspěšní kadeřníci i výherci soutěží. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří za účasti předních návrhářů butiků a oděvních značek.

Další informace a odpověď na soutěžní otázku najdete na www.worldofbeauty.cz


Co můžete vyhrát?


1. cena kosmetický balíček + 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2016

2. cena 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2016

3. cena 2x VIP vstupenka na veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA jaro 2016


Výhry dodala firma pořádající veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA ve dnech 11. a 12. března 2016

Soutěž probíhá od 21. února do 6. března. Výhry budou připraveny na místě u hlavního vchodu.


Připravila: Katka

 

Datum ukončení soutěže: 6.3.2016

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace