SOUTĚŽ o knižní román DÍTĚ ČÍSLO 44 - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o knižní román DÍTĚ ČÍSLO 44 - www.Chrudimka.cz

Strhující kriminální příběh s reálným pozadím zasazený do Sovětského svazu 50. let minulého století.
Brutální stalinský režim udržuje všechny občany ve strachu a přikazuje jim věřit že socialistické společnosti se podařilo zcela vymýtit zločinnost. Mrtvý chlapec nalezený u železniční trati v Moskvě proto nemohl být zabit jak tvrdí jeho příbuzní. Příslušník ministerstva státní bezpečnosti Lev Děmidov splní rozkaz nadřízených a pomůže zatajit fakta začnou v něm však hlodat pochybnosti. Brzy poté se společně s manželkou Raisou ocitnou ve vyhnanství na Urale. Zdá se však že k vraždám dětí dochází i tam…

Román Dítě číslo 44 vychází ze skutečného případu sériového vraha Andreje Čikatila. Byl přeložen do 36 jazyků nominován na 17 mezinárodních cen mj. Man Booker Prize a ověnčen sedmi z nich.

Thriller s reálným pozadím odehrávající se v Rusku na počátku 50. let nabízí kromě strhujícího kriminálního příběhu i děsivý obraz diktatury která se drží u moci jen díky stupňovanému teroru.

Chcete-li vyhrát knižní román DÍTĚ ČÍSLO 44 odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 22.3.2016

Kategorie: CD & DVD & knihy


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace