SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na Svatební Show na Vysočině - www.Chrudimka.cz

SOUTĚŽ o kosmetické balíčky a vstupenky na Svatební Show na Vysočině - www.Chrudimka.cz

Plánujete svatbu a hledáte jedinečnou lokalitu své vysněné šaty či kvalitní služby a dodavatelé?

Srdečně Vás zveme na 2. ročník Svatebního Show na Vysočině který se bude konat pod záštitou kraje Vysočina a města Třešť - 19. března 2016 v romantických a stylových prostorách zámeckého hotelu Třešť který se nachází nedaleko Jihlavy v malebném zákoutí Třešťských vrchů.

V prostorách zámeckého hotelu na Vás čekají prezentace svatebních a společenských šatů doplňků dekorací floristů cukrářů a mnoho dalších vystavovatelů ze svatebního oboru. Dále se můžete těšit na módní přehlídky ochutnávky soutěže tombola bohatý doprovodný program a budete mít možnost se ohlédnout zpět do časů v čem se vdávaly naše babičky a maminky.

2.ročník svatebního veletrhu bude odehrávat v duchu 60. let.

Celým dnem Vás bude provázet moderátor rádia Vysočina - Milan Řezníček. Vstupenky v ceně 50 Kč budou slosovatelné o zajímavé vtipné a atraktivní ceny. Tento ročník bude také nezapomenutelným okamžikem pro dvojici která si řekne své ANO přímo na veletrhu. Budete tak součástí opravdové svatební atmosféry plné lásky štěstí a emocí. Těšíme se na Vás...

Chcete-li vyhrát kosmetické balíčky a vstupenky na Svatební Show na Vysočině odpovězte e-mailem na soutěžní otázku a staňte se fanoušky portálu Chrudimka.cz na Facebooku.

 

Datum ukončení soutěže: 18.3.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace