Vyhrajte pomocníka proti plísním Ceresit stop vlhkosti - www.webozdravi.cz

Vyhrajte pomocníka proti plísním Ceresit stop vlhkosti - www.webozdravi.cz

Patříte-li k těm kteří každý den utírají orosená okna nebo zrcadla zpozorněte. Nejde jen o nekonečnou práci která vás čeká celé chladné období. Jde hlavně o zdraví vaše a celé rodiny!

Rosící se okna nebo zrcadla v koupelně signalizují že vaše domácnost má problém s nadměrnou vzdušnou vlhkostí. Vysoká vlhkost není jen problém estetický ale hlavně potenciálním zdravotním rizikem! Dlouhodobá nadměrná vlhkost vede totiž mimo jiné k tomu že se u vás doma rychle zabydlí plísně a s nimi zdravotní komplikace.

Jak například varuje PhDr. Kateřina Klánová CSc.: „Vysoké koncentrace spor plísní mohou poškozovat zdraví. Nejčastěji dochází ke vzniku alergického onemocnění včetně astma bronchiale. Plísně mohou poškozovat zdraví člověka i jinými způsoby. Při růstu produkují těkavé organické látky některé z nich člověk vnímá jako plísňový zápach. Tyto látky mohou poškozovat sliznice dýchacích cest dráždí oči v nose a krku způsobují bolesti hlavy a podráždění pokožky. Některé druhy plísní mohou způsobit i mykotická onemocnění např. onemocnění plic rohovky oka nebo kožní onemocnění.' Přičemž určitě platí že nejnáchylnější jsou vůči působení plísní děti starší lidé ale také nemocní nebo alergici!

Jak se chránit? Nejvhodnějším způsobem je zamezit rozvoji plísní to znamená snížení vlhkosti na optimální úroveň. Lze ji regulovat pravidelným intenzivním větráním které není vždy dostačující. Maximální ochranu zajistí pohlcovač vlhkosti Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°. Tento pohlcovač vlhkosti pracuje na bázi speciálních tablet které díky otvoru a speciálnímu tvaru přístroje pohlcují maximální množství vlhkosti ze vzduchu a sráží ji v tekutinu. Kvalita a rychlost účinku je zaručena kombinací originálního Ceresit systému a originální Ceresit tablety které fungují jako celek. Tak jak tableta nasává vlhkost postupně se rozpouští a obsah nádoby se po naplnění jednoduše vylije. Jedna tableta vydrží fungovat 1 - 2 měsíce podle velikosti místnosti a hladiny vzdušné vlhkosti. Poté můžete zakoupit náhradní tabletu. Nyní připravil Ceresit speciální limitovanou edici s další tabletou navíc. Ceresit STOP VLHKOSTI vám pomáhá udržet zdravější prostředí u vás doma.

Více informací a ospověď na soutěžní otázku najdete na www.stop-vlhkosti.cz.



Tři z vás můžete vyhrát Ceresit STOP VLHKOSTI AERO 360°.

 

Datum ukončení soutěže: 21.2.2016

Kategorie: Ostatní


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace