Únorová soutěž o sadu vlasové kosmetiky Salerm KAPs FILLER - akademie.inhair.cz

Únorová soutěž o sadu vlasové kosmetiky Salerm KAPs FILLER - akademie.inhair.cz

Portál zaměřený na vlasovou péči a vlasovou kosmetiku INHAIR AKADEMIE vyhlašuje únorovou soutěž o absolutní novinku Salerm Cosmetics pro rok 2016. Obnovující ošetření vlasů s vyhlazujícím efektem. Salerm KAPs FILLER. Výherce získá exkluzivní ošetřující sadu Salerm KAPs FILLER obsahující ošetřující šampón a vyhlazující masku v hodnotě 1099 Kč.

Salerm KAPs Filler je nová generace keratinového ošetření vlasů s vyhlazujícím efektem. Účinky keratinového ošetření vlasů jsou založeny na proteinech asociovaných keratinem tekutém keratinu a velmi kvalitních ceramidech. Modifikovaný cystein na kyselé bázi nacházející se v hydrolyzovaných bílkovinách keratinu napomáhá vyhlazení a narovnání vlasů. Přítomné ceramidy působí jako stabilizátor aminokyselin keratinu ve vlasové struktuře. Výsledkem bude posílená vlasová struktura a s hydrofobizovanou a lesklou kutikulou.

Principem soutěže je správně odpovědět na tři soutěžní otázky a společně se jménem a příjmením adresou a telefonním číslem zaslat správné odpovědi na e-mail.

 

Datum ukončení soutěže: 29.2.2016

Kategorie: Kosmetika


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace